جمعه, فروردین ۱۴, ۱۴۰۵
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    تولید نان به وفور در حال انجام است

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    تأکید بر نقش کشاورزان و دامداران در تأمین امنیت غذایی پایدار کشور

    کاهش تورم تولید بخش کشاورزی در تابستان ۱۴۰۲

    توسعه تعاونی‌ها اولویت اصلی اقتصاد مقاومتی است

    دبیر ستاد ویژه توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری: کاهش ارزبری ۸۵ میلیون دلاری با تولید ۱۵ واکسن حوزه دامپزشکی

    واکسیناسیون دام‌های روستایی و عشایری گلستان علیه آبله و شاربن

    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    تولید سالانه ۸۰۰ تن گوشت قرمز در شاهرود/ اشتغال ۱۷۸۰ نفری در بخش دام سنگین

    شرکت بازرگانی دولتی ایران: یارانه‌ آرد به نام مردم ایران و به کام کشورهای همسایه بود

    تولید آرد در کردستان به‌صورت سه‌شیفته ادامه دارد

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع ۳۳۰ تن مرغ گرم و منجمد در هرمزگان

    چالش‌های تولید توت‌فرنگی

    تولید ۵۵۰ تن توت فرنگی خارج از فصل در آذربایجان غربی

    چگونه با غذا خوردن آگاهانه سلامت خود را تضمین کنیم؟

    چگونه با غذا خوردن آگاهانه سلامت خود را تضمین کنیم؟

    سبزیجاتی که خلق و خو را بهبود می‌بخشند

    سبزیجاتی که خلق و خو را بهبود می‌بخشند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home دسته‌بندی نشده

    استشمام رایحه خوش زعفران در فضای توسعه لرستان

    کشت زعفران از حدود یک دهه گذشته در لرستان به صورت ناهماهنگ و پراکنده در نقاطی از استان آغاز شد اما امروز این رشته‌های سرخ ارزشمند به یکی از پر درآمدترین و آینده‌دارترین محصولات استان تبدیل شده و دامان کشاورزان را مملو از رضایت و سودآوری کرده است.

    توسط مریم آقایاری
    مهر ۱۲, ۱۳۹۹
    در دسته‌بندی نشده
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مزارع زعفران شناسنامه‌دار می‌شود؟

    هرچند سابقه زعفران کاری در لرستان به یکهزار سال قبل می رسد اما برای قرن ها کشت این محصول فراموش شده بود و کشاورزان لرستان از اواخر دهه ۸۰ زعفران کاری را به صورت نامنظم و بدون داشتن علم آن، آغاز کردند و پس از رضایت آنها از نتیجه برداشت، این بار کشاورزی سنتی به کمک توسعه اقتصاد آمد و سودآوری زعفران کاری در استان دهان به دهان پیچید.

    با گذشت زمان  و جدیت جوامع محلی در پرورش زعفران، سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات نیز وارد گود شدند و زعفران کاری را به صورت علمی و کارشناسی در لرستان دنبال کردند که اکنون نتیجه حدود یک دهه تلفیق تلاش  و علم، پاگرفتن ۳۸۰ هکتار طلای سرخ در استان است.

    لرستان ۳۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده و یکهزار و ۶۸ هکتار با تولید هشت هزار و ۲۷۱ تن زیر کشت این گیاهان دارد که سال های اخیر زعفران در فهرست علاقه مندی کشاورزان آن قرار گرفته و اقلیم و خاک مساعد نیز یاریگر آنان بوده تا برداشت طلای سرخ از این استان انجام و حتی صادر شود.

    هرچند بنا بر آمار  ۸۵ تا ۹۰ درصد زعفران تولیدی کشور مربوط به سه استان خراسان شمالی، رضوی و جنوبی است و کیفیت محصول این مناطق زبانزد شده اما عطر و رنگ زعفران لرستان کمتر از این نواحی نیست و هرچند با سرعت کم اما جای خود را در بازار پیدا می کند.

    بنا بر شواهد تاریخی، استان لرستان از قرن ها پیش یکی از مناطق زعفران‌ خیز ایران بوده است، بطوریکه مورخان در حدود هزار سال پیش کشت این گیاه دارویی را در این استان گزارش کرده اند اما آنچه که امروز مورد توجه قرار گرفته است بومی سازی این کشت است که با توجه به شرایط اقلیمی و مناسب آب و هوایی و مهمتر از همه اینکه با توجه به مشکل کم

    آبی منطقه، این کشت نیازمند مصارف آب زیادی نیست می تواند جایگزین مناسبی در راستای استفاده بهینه تر از منابع طبیعی این استان باشد.

    علاوه بر شرایط پایه، کشت زعفران نیاز چندانی به فناوری و ابزار مدرن ندارد بلکه دستان توانمند و هنرمندی می خواهد که در عین تحکیم اراده با لطافت و ظرافت خاصی  طلای سرخ را به سرمایه عظیم تبدیل کند که این ۲ در کشاورزان لرستانی نهادینه شده است.

    به گفته حسین زینلی رییس دفتر و مجری طرح گیاهان دارویی و زینتی وزارت جهاد کشاورزی در حالی که بیش از ۹۰ درصد تولید زعفران جهان در اختیار ایران است، سهم ما از این تجارت کمتر از ۱۰ درصد است  پس لرستان با وجود تولید زعفران مرغوب اما هنور تا ازارهای جهانی فاصله دارد چرا که حال صادرات زعفران در تمام ایران به خوشی رایحه این محصول شگفت انگیز نیست.

    محصولی که برای صادرات نیازی به ساز و کارهای سخت و پیچیده ندارد، فاسد نمی شود و سبک است و به اصطلاح می توان با صادرات چمدانی از مزایایی جهانی شدن آن بهره برد.

    زینلی امسال در سفر به لرستان گفت: با توجه به اینکه زعفران سالانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار برای کشور در آمد دارد و اکنون دنیا به دنبال محصول سلامت محور و ارگانیک است زعفران تولیدی لرستان این ویژگی ها را دارا است.

    وی با بیان اینکه محصول ارگانیک باعث می شود ارزش افزوده آن ۲۰ درصد افزایش یابد ادامه داد: با فرهنگ سازی در زمینه تولید زعفران می توانیم با مصرف کمترین آب مورد نیاز، بیشترین تولید و اشتغالزایی را داشته باشیم.

    لرستان مستعد کشت طلای سرخ

    یک کارشناس کشاورزی می گوید: شرایط اقلیمی خاص زعفران به گونه ای است که بدون نیاز به آبیاری در مناطق گرم و خشک و مناطق کم آب این استان قابلیت کشت دارد و می تواند به عنوان یک محصول درآمد زا مورد توجه قرار گیرد.

    بهروز بهاروند گفت: زعفران  از نظر اقتصادی در لرستان خودنمایی کرده  است و می تواند به عنوان یک کشت خانواری، منبع درآمد خوبی باشد.

    وی تصریح کرد: در کشت زعفران هر چقدر اختلاف ارتفاع از سطح دریا بیشتر باشد کیفیت بیشتر است و در استان لرستان نیز با توجه به اختلاف ارتفاع از سطح دریا، این محصول کیفیت بسیار مطلوبی دارد بطوری که در مقایسه با زعفران مشهد کیفیت بالاتری دارد و قیمت آن گرانتر است.

    بهاروند ادامه داد: کشت زعفران نیازمند کارگر زیاد و یا فناوری و ماشین آلات پیشرفته کشاورزی و مستلزم هزینه های بالا نیست بنابراین یک خانوار می تواند به راحتی تمام مراحل کاشت تا برداشت را انجام دهند.
    این کارشناس کشاورزی افزود: زعفرانی که وارد سال سوم کشت می شود بطور میانگین ۶ تا  هشت کیلوگرم در هکتار تولید دارد.

    بهاروند گفت: عطر و طعم زعفران لرستان بی نظیر است اما متاسفانه در بازار کشور جای خود را پیدا نکرده است اما امید می رود این مهم به مرور و با گذشت زمان محقق شود.

    وی بیان کرد: زعفران لرستان می تواند با نمونه های جهانی خود رقابت کند اما نبود بازار فروش مناسب در استان محصول ما را ناشناخته کرده است هرچند  صنایع فرآوری و بسته بندی می تواند به رشد اقتصادی این محصول کمک کند.

    بهاروند گفت: برای توسعه اقتصادی زعفران در لرستان باید از تمامی ظرفیت ها استفاده کرد و با تشکیل و تقویت اتحادیه تولیدکنندگان، نیازمندی و مطالبات این قشر را به صورت سازماندهی شده بررسی و برطرف کرد.

    وی تصریح کرد: پیگیری خرید تضمینی محصول بسته بندی، بازاریابی، فروش و صادرات، افزایش تسهیلات کم بهره و  انجام کارهای تبلیغاتی هدفمند موجب معرفی و سودآوری زعفران لرستان می شود.

    پیش بینی برداشت یکهزار و ۱۰۰ کیلوگرم زعفران در لرستان

    مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز گفت: امسال یکهزار و ۱۰۰ کیلوگرم زعفران در لرستان برداشت می‌شود که نسبت به سال گذشته پنج درصد افزایش برداشت محصول خواهیم داشت.

    “علیرضا احمدوندی” با اشاره به سطح ۳۸۰ هکتاری زیر کشت زعفران در استان افزود: کاشت این محصول به دلیل آب و هوای مناسب و خاک حاصلخیز در همه شهرهای استان انجام می‌شود.

    وی ادامه داد: پیاز زعفران در سال اول و دوم کشت می شود، پس از آن در سال دوم ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم پرچمگیری می شود  و تا سال سوم میزان برداشت تا ۲کیلوگرم است.

    احمدوندی با اشاره به اینکه متوسط برداشت زعفران در هر هکتار پنج تا هشت کیلوگرم است گفت: زعفران سالانه در خردادماه و شهریورماه کاشت می شود.

    وی اظهار کرد: زعفران لرستان از نظر کیفیت بسیار مرغوب است و آزمایش های صورت گرفته در این زمینه  ثابت می کند حتی از زعفران خراسان هم باکیفیت تر است اما به دلیل اینکه تنها ۳۸۱هکتار سطح زیرکشت در استان وجود دارد نمی توانیم در کشور رقابت کنیم.

    مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه زعفران کم آبدوست است و به آب زیادی نیاز ندارد گفت: سودآوری زعفران ۱۰برابر کشت گندم است و باتوجه به نیاز کم این محصول به آب و همچنین قابلیت کاشت در زمین های غیرقابل کشت، کشاورزان می توانند با کسب آگاهی از نحوه کاشت، داشت و برداشت به کشت این محصول پررونق روی آورند.

    احمدوندی بیان کرد: یکهزار نفر در ۳۸۱هکتار زمین زیرکشت زعفران مشغول به کار هستند و باتوجه به حساسیت موقع برداشت این محصول باید از دانش کافی برای برداشت برخوردار باشند.

    وی گفت: زعفران در لرستان برندسازی نشده و باوجود به عطر، مزه و کیفیت بالای این محصول تولید شده در استان، جایگاهی در کشور ندارد و اکنون به صورت سنتی بسته بندی می شود.

    ایجاد نخستین زنجیره ارزش زعفران در لرستان

    اما امسال نخستین زنجیره ارزش تولید زعفران کشور در شهرستان سلسله لرستان ایجاد شد تا علاوه بر، کسب سهم این محصول در سبد صادراتی کشور و رونق اقتصادی زعفرانکاران،  برندسازی و بازاریابی حرفه‌ای آن در دستور کار گیرد.

    یکی از ویژگی های زمین های کشاورزی سلسله، خرد و کوچک شدن شدن قطعات به واسطه نظام خرده مالکی است و زعفران از آن دست کشت هایی است که در خردترین قطعات هم می تواند  بیشترین راندمان تولید را داشته باشد و شاید همین عامل باعث شده که در سال های اخیر بسیاری از مالکان زمین های کشاورزی خرد به سمت کاشت این محصول کم زحمت و پر سود روی آورده اند.

    به گفته رضا سوخته زاری مدیر جهادکشاورزی سلسله  سال زراعی جاری، میانگین عملکرد تولید زعفران خشک در هر هکتار در شهرستان ۴/۸ کیلوگرم بود و گل دهی هر هکتار زعفران در سال نخست بین ۱۰ تا ۲۰ درصد است که فرایند اقتصادی شدن آن از سال های دوم و سوم شتاب بیشتری می گیرد.

    وی با اشاره به کاشت ۹۰ هکتار زعفران در سلسله افزود: حدود ۴۰۰ کیلوگرم زعفران با کیفیت و مطلوب در این شهرستان تولید می شود.

    سرویس خبری: اخبار کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    پست قبلی

    خیار بالاترین و برنج خارجی کمترین رشد قیمت در شهریورماه را ثبت کرد

    پست بعدی

    معاون فنی و امور گمرکی خبر داد: افزایش صادرات محصولات کشاورزی با وجود شیوع کرونا

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    آرامش به بازار مرغ باز می‌گردد
    دسته‌بندی نشده

    تولیدکنندگان مرغ معترضند/ قیمت مرغ و تخم‌مرغ کاهش یافت، اما نهاده‌ها را ۴ برابر می‌خریم!

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    طی روزهای گذشته بود که عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی در نشست علنی روز ۲۶ بهمن‌ماه...

    بیشتر بخوانید
    ایزانلو در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در یک فاصله زمانی موضوع حدنگاری و کاداستر با امور اراضی بود که در سال ۱۴۰۱ به اداره ثبت محول شد و این اداره قراردادهایی را با شرکت‌های مشاور برای امر حدنگاری منعقد کرد اما قانون الزام که سال گذشته ابلاغ شد دوباره موضوع حدنگاری را به امور اراضی برگرداند، بنابراین ادارات ثبت آن قراردادها را خاتمه دادند و هم اکنون اگر صدور سندی در سال ۱۴۰۴صادر شده تقاضا محور بوده است یعنی مردم خودشان نقشه‌های خود را تهیه کرده و یا از نقشه‌های تهیه شده سال‌های در گذشته استفاده کردند که تقریبا کاداستر۲۷۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی را در اختیار ادارات ثبت گذاشتیم.  وی با طرح این سوال که چرا قرار داد کاداستر هنوز توسط امور اراضی جهاد کشاورزی انجام نشده است؟ توضیح داد: در قانون الزام یک آیین نامه اجرایی پیش بینی شد که این قانون در شهریور ماه تصویب شد و یک سال طول کشید تا آیین نامه ابلاغ شود .  ایزانلو افزود: در این آیین نامه چند دستورالعمل و شیوه نامه پیش بینی شده بود که سه روز گذشته ابلاغ شده و امیدواریم تا سال ۱۴۰۵ بتوانیم با اختصاص اعتباراتی قراردادهای کادستر را برای کشاورزان منعقد کنیم تا صدور سند تسریع یابد.  وی در ادامه با اشاره به اینکه خراسان شمالی دومین استانی است که پروژه رفع تداخلات اراضی کشاورزی را به پایان رسانده است، بیان کرد: ۱۸۷۴ پلاک ثبتی در این استان وجود داشته که ۱۳۷۱ پلاک با مساحت دو میلیون ۳۶۳ هزار هکتار مشمول رفع تداخل بود تا هم مالکیت دولت بر اراضی خود و هم مالکیت اشخاص بر اراضی خود ثبیت شود.  این مقام مسئول ادامه داد: این موضوع سبب شد تا ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی به نفع مردم رفع تداخل شود.چرا صدور سند اراضی کشاورزی در خراسان شمالی روند کاهشی داشته است؟

    ایزانلو در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در یک فاصله زمانی موضوع حدنگاری و کاداستر با امور اراضی بود که در سال ۱۴۰۱ به اداره ثبت محول شد و این اداره قراردادهایی را با شرکت‌های مشاور برای امر حدنگاری منعقد کرد اما قانون الزام که سال گذشته ابلاغ شد دوباره موضوع حدنگاری را به امور اراضی برگرداند، بنابراین ادارات ثبت آن قراردادها را خاتمه دادند و هم اکنون اگر صدور سندی در سال ۱۴۰۴صادر شده تقاضا محور بوده است یعنی مردم خودشان نقشه‌های خود را تهیه کرده و یا از نقشه‌های تهیه شده سال‌های در گذشته استفاده کردند که تقریبا کاداستر۲۷۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی را در اختیار ادارات ثبت گذاشتیم. وی با طرح این سوال که چرا قرار داد کاداستر هنوز توسط امور اراضی جهاد کشاورزی انجام نشده است؟ توضیح داد: در قانون الزام یک آیین نامه اجرایی پیش بینی شد که این قانون در شهریور ماه تصویب شد و یک سال طول کشید تا آیین نامه ابلاغ شود . ایزانلو افزود: در این آیین نامه چند دستورالعمل و شیوه نامه پیش بینی شده بود که سه روز گذشته ابلاغ شده و امیدواریم تا سال ۱۴۰۵ بتوانیم با اختصاص اعتباراتی قراردادهای کادستر را برای کشاورزان منعقد کنیم تا صدور سند تسریع یابد. وی در ادامه با اشاره به اینکه خراسان شمالی دومین استانی است که پروژه رفع تداخلات اراضی کشاورزی را به پایان رسانده است، بیان کرد: ۱۸۷۴ پلاک ثبتی در این استان وجود داشته که ۱۳۷۱ پلاک با مساحت دو میلیون ۳۶۳ هزار هکتار مشمول رفع تداخل بود تا هم مالکیت دولت بر اراضی خود و هم مالکیت اشخاص بر اراضی خود ثبیت شود. این مقام مسئول ادامه داد: این موضوع سبب شد تا ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی به نفع مردم رفع تداخل شود.چرا صدور سند اراضی کشاورزی در خراسان شمالی روند کاهشی داشته است؟

    بهمن ۱۶, ۱۴۰۴
    تشدید نظارت بر بازار گیلان در آستانه ماه رمضان و نوروز

    تشدید نظارت بر بازار گیلان در آستانه ماه رمضان و نوروز

    بهمن ۱۶, ۱۴۰۴
    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    تأمین آرد مورد نیاز بخش صیادی چابهار

    بهمن ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واردات ٣٣ درصد نهاده‌های دامی در اختیار دولت است

    معاون فنی و امور گمرکی خبر داد: افزایش صادرات محصولات کشاورزی با وجود شیوع کرونا

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پیش‌بینی تولید ۱۶۵ هزار تن گندم در سقز

    فروردین ۱۱, ۱۴۰۵
    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    نظارت بر عملکرد و پایش نانوایی‌های شهر ایلام با جدیت انجام می‌شود

    فروردین ۱۱, ۱۴۰۵
    آرامش به بازار مرغ باز می‌گردد

    تولید مرغ ۱۰ تا ۱۵ درصد فراتر از پیش‌بینی/ هیچ افزایش قیمتی در راه نیست

    فروردین ۹, ۱۴۰۵
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ترخیص برنج به اندازه کافی/ قیمت‌ها منطقی‌تر شده است

    فروردین ۱۰, ۱۴۰۵
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    در بازار گوشت قرمز چه می‌گذرد؟ / افزایش عرضه بازار گوشت را متعادل کرد

    فروردین ۶, ۱۴۰۵

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.